Om Cph SUP Tours

Narayana & Julie

Vi er de to kvinder bag Cph SUP Tours. Vi har en stor passion for surfing og har i mange år surfet og padlet med SUP rundt omkring i verden.

Narayana er uddannet surf og SUP instruktør og har undervist i surfing i mere end 10 år. Bl.a. I Klitmøller, på Den Dominikanske Republik, Venezuela og i Spanien.

Narayana er også uddannet livredder.

Narayana er professionel surfer og tager stadig til konkurrencer. Hun deltager også i Stand Up Paddle events i Danmark. I 2021 har Narayana opstartet en webshop som Surf tøj og Surf udstyr - se mere på www.wowsurf.dk 

 

Julie er også SUP-instruktør og MTB-guide, hun surfer og cykler i sin fritid og er helt vild Tisvilde Hegn og havet. Julie arbejder med al det praktiske omkring Cph SUP Tours. I hverdagen arbejder Julie som børneergoterapeut.

 

Vi startede virksomheden op i Københavns kanaler i 2016, men fik i 2017 mulighed for at have base i Tisvildeleje, da Naturrum var bygget færdigt. Basen i Tisvildeleje er vi super glade for og elsker at være i Tisvilde. Vi er meget taknemmelige for stedet og menneskene som besøger os i Tisvildeleje. Vi afholder fortsat også kurser i København og Nordsjælland.

 

Vi har sammen et mål om at dele denne passion for SURF, FOIL, SUP og MTB, derfor har vi opstartet Cph SUP tours.

Vi vil gerne udbrede surf kulturen i Danmark og give gode oplevelser til jer med Stand Up Paddle og Surfing.

 

Surfing er ikke kun en sport, det er også en livsstil.